Slim & Fit

Gama Slim & Fit reprezintă o sursă de vitalitate ce se evidențiază prin: conținut scăzut de grăsime, mai puțină sare, conținut scăzut de colesterol, mai puține grăsimi saturate și procentaj crescut de proteine.

Preberi več

Produse

La Perutnina România poți alege o varietate de produse din mai multe game ce satisfac și cele mai pretențioase gusturi. Te invităm să le deguști!

Preberi več

Despre noi

Perutnina Romania face parte din  grupul de firme Perutnina Ptuj (fosta Avicola Iugoslavia), cu sediul în orașul Ptuj, Slovenia. Compania și-a început activitatea în 2007 prin comercializarea de carne congelată iar din 2010 aceasta și-a lărgit portofoliul de produse cu preparate din pui și curcan.

Control la fiecare etapă

Perutnina Ptuj este una dintre puținele sisteme  ce formează un ciclu complet, produsele ajungând practic de pe câmp, pe masă. Toate etapele ciclului de producție sunt atent monitorizate.

Preberi več

Stil de viață sănătos

În farfuriile noastre ar trebui să existe numai alimente sănătoase, sigure și de o calitate ridicată iar primul pas pentru a avea acest lucru este o preparare atentă a alimentelor.

Preberi več