Biscuiți cu pulpă de avocado și Specialitate de pui Potco Nino

Gustul dulce de avocado se potrivește foarte bine cu leurda și felii subțiri de Specialitate de pui Potco Nino, aranjate sub formă de floare, drept o mică gustare perfectă.

  • Timp de preparare și gătire 30 min

  • Nivel de dificultate Destul de simplu

  • Tip Revelion

Ingrediente

biscuiți dreptunghiulari subțiri
specialitate de pui Potco Nino
morcov
ramuri de pătrunjel
pulpă de avocado
1 avocado copt
80 g ridichi
1 lingură suc de lămâie
1 lingură maioneză
2 linguri leurdă tocată sau 1 cățel de usturoi tocat
1 lingură capere tocate
sare și piper alb măcinat

Se taie în jumătate avocado, se scoate miezul și se ia pulpa cu o lingură. Se taie ridichile în cuburi mici. Se zdrobește pulpa de avocado cu o furculită, se adaugă suc de lămâie (pentru a preveni schimbarea culorii), maioneză, leurdă tocată, capere, sare și piper. Compoziția se amestecă și se așază pe biscuiți. Se pun două felii de Specialitate de pui Potco Nino aranjată în formă de floare, deasupra fiecărui biscuite. Se decorează cu morcov, tăiat fâșii și o ramură de pătrunjel.

Pepe Potco Nino Specialitate de pui