Mini Crenvurști de pui Pepe cu legume picante

Un fel de mâncare colorat din crenvurști și legume ce îi vor încânta atât pe copii cât și pe adulți. Nu uita să elimini ardeiul iute și piperul atunci când gătești pentru cei mici.

  • Timp de preparare și gătire 30 min

  • Nivel de dificultate Ușor de făcut

  • Tip averitive calde

Ingrediente

500 g Mini Crenvurști de pui Pepe (5 pachete)
120 g ceapă
200 g zucchini
200 g piper roșu proaspăt
1 ardei iute proaspăt
un vârf de cuțit de piper cayenne
o grămăjoară de pătrunjel
sare

Se decojește ceapa și se taie, se taie zucchini spălat în prealabil în felii de 3 cm lungime și ardeiul în cuburi mici.

Se trage la tigaie ceapa în ulei și se adaugă zucchini și piper. Se adaugă sare după preferință, piperul cayenne și ardei iute proaspăt tocat mărunt (se poate utiliza și uscat dar întreg). Se adaugă crenvurștii tăiați bucăți, se lasă câteva minute și apoi se îndepărtează de pe aragaz.

Se presară pătrunjel proaspăt și se servește la alegere cu o garnitură sau o salată.