Preparate din carne crocante cu fructe oleaginoase

Această rețetă extraordinară cu Specialitate de pui Potco Nino, Șuncă de curcan Pepe și fructe oleaginoase este pe gustul copiilor dar și adulților. Dacă vă plac mâncărurile picante, presărați deasupra un praf de ardei iute.

  • Timp de preparare și gătire 60 min

  • Nivel de dificultate Destul de simplu

  • Tip Revelion

Ingrediente

100 g caju
100 g migdale sau alune
1 ou alb
1 linguriță de zahăr brun
½ linguriță de zare, piper cayenne, scorțisoară pudră, praf de chimen
4 felii Specialitate de pui Potco Nino
4 felii Șuncă de curcan Pepe

Încălzește cuptorul (preferabil pe modul cu ventilator) la 180 °C. Bate albușul cu zahăr pentru a face o spumă, nu prea groasă. Adaugă caju, migdale și / sau alune și toate condimentele (sare, piper cayenne, scorțișoară, chimen). Se amestecă bine. Acoperă tava cu hârtie de copt. Adaugă compoziția pe hârtia de copt și introdu-o în cuptor. Așteaptă pentru aproximativ 10-15 minute, până când se usucă bine. Compoziția se scoate din cuptor și se rupe în bucăți.

Introdu în cuptor feliile de Specialitate de pui Potco nino și feliile de Șuncă de Curcan Pepe peste care se presară zahăr brun. Lasă-le la cuptor timp de 10-15 minute la 180 °C până când feliile se prăjesc. Scoate-le din cuptor și lasă-le să se răcească. După se s-au întărit destul, feliile se taie de mărimea unei nuci. Adaugă amestecul de caju, migdale și alune.

Servește acest preparat ca și gustare la bere, vin, vin fiert sau alte băuturi. Copiilor le va plăcea de asemenea. Dacă dorești o gustare mai picantă, presară un praf de ardei iute sau alte condimente picante.

Pepe Șuncă de curcan

Pepe Potco Nino Specialitate de pui