Salată Extra

Atunci când simți nevoia de ceva proaspăt dar și sățios, prepară această salată cu Parizer extra de pui, cașcaval și legume, ce poate fi servită și ca și garnitură lângă carne.

  • Timp de preparare și gătire 30 min

  • Nivel de dificultate Ușor de făcut

  • Tip aperitive reci

Ingrediente

200 g Parizer extra de pui
160 g brânză Gouda
200 g roșii
200 g porumb fiert 
320 g paste - pipette rigate
1 crème fraiche
sare, piper măcinat
ulei pentru paste

Pastele se fierb în apă cu sare, se strecoară bine și se presară cu ulei după care se lasă la răcit. Parizerul Extra de pui, brânza și roșiile se taie în bucăți mici și se pun într-un castron mare. Se adaugă porumbul fiert scurs, sare, piper, crème fraiche și pastele răcite. Se amestecă pentru a obține o compoziție omogenă.

Castronul se introduce în frigider pentru a se răcori și apoi poate fi servit.

Parizer extra de pui